La famiglia…

Bones a tots!!!!!!

Com ja sabeu en un futur mooooolt pròxim m’aniré del Vallès occidental per traslladar-Ome al Garraf i la reacció de la family ha estat aquesta: perquè ens dones aquest disgust (si, és que jo visc la meva vida en funció dels gustos dels meus pares), això no és un compromís (es que com que no hi ha capellà o jutge de pau o alcalde o regidor dient allò de "marido y mujer"…), ho penso mantenir en secret tant de temps com pugui perquè no vull que parlin de mi i el disgust que tinc (una mica egocèntric, no???) que sapigues que estem en contra (mamma dixit), i no ens penses presentar l’home amb qui viuràs (això necessita una explicació més extensa: la mamma sempre ha dit que no volia conèixer a cap nòvio meu excepte amb qui em volguès casar, però tot i que sap perfectament que estem junts des de fa quatre anys i que buscàvem pis tampoc el volia conèixer perquè en el fons i en la superficie volia que trenquèssim o que ens casessim en plan el padrino

 

i com que no és el cas, ara s’ha imaginat que és el meu guapísim el qui no vol conèixer-los…. Més perles: i tampoc ens penses ensenyar el pis? (siii, quan estigui net i polit, no voldràs seure en una cadira i que et pugi una aranyeta, no??) amb lo maco que era fulanito (el meu ex amb qui continuo essent molt amiga i quan no era ex no era tant macooooo) i quan trenqueu (perquè òbviament es moren de ganes que trenquem que faràs amb els electrodomèstics? i qui com ho pagueu, ja tens diners?

I així una llaaaaaaaaaaaaaarga retahíla de protestes i mirades de disgusts i xantatges emocionals diversos…

De la reacció de la famiglia de la meva parella millor no parlar, però us puc dir que les nostres respectives mares necessiten urgentment un psiquiatra… 

Així que li dedico el video del divendres a la meva mare (afortunadament no sap que tinc el bloc, ni tampoc sap encendre l’ordinador, sí ho he escrit bé no es cap metàfora, és la crua realitat):

I també a tots vosaltres però per uns altres motius ben diferents. BON CAP DE SETMANAAAAA 

[@more@]

Quant a cafeambllet

CaféAmbLlet Aquesta sóc jo. Podeu entrar lliurement. Es prega bona educació. Es reserva el dret d\'esborrada. Per a reclamacions: cafeambllet2@gmail.com :-)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: La famiglia…

 1. musa diu:

  Espero que els duri poc. Això de no voler conèixer (ni posar a casa) els respectius en part està bé, perquè si la cosa es torça, al final el disgust també se l’enduu la famiglia, però bé… Jo confio que els durarà poc i que acabaran encantats amb la teva nova vida, ja veuràs!

 2. ddriver diu:

  has descrit la meva ex sogre.Fins que no ho va aconseguir no va parar,tot per viure en pecat.L hi va costar molts anys aconseguir ho pero al final quan troben a la colega baixa de moral treuen l artilleria i nen..sort!
  Aquesta canço em vaig fer un fart de punxarla quan era dj..el pitjor es que quan aconseguies que no te la demanesin ja habia sortit el seguent single del mateix Lp i vinga i van sortir varios singles d aquet Lp

 3. eva diu:

  els apres acostumen a ser patidors de mena…ja se sap, suposo que necesitaràn un tmeps epr acostumar’s-hi i fese’n a la idea….paciència!

 4. Antoni diu:

  El conseglieri creu que les respectives mammas no necessiten un psiquiatra. T’has preguntat mai com són la resta de les mammas?
  Doncs si, totes són iguals o si més no actuan de manera similar.
  Per això no crec que sigui tant greu.

  [el conseglieri]

 5. Jo Mateixa diu:

  Les families som com son i mai estàn contentes, sempre volen més per nosaltres, no els hi tnguis en compte.

  A mi m’ho van fer abans no coneixein en Hatim i ara que el coneixen crec qe n’estan enamorats i tot 🙂

  Tot anirà be bonica, ja ho veuràs!!!!!

 6. Farlopa diu:

  Eiiii ja estic per aquí, enhorabona per això del pis, i del tema família doncs eso… el que ja t’han dit !!! Però de veritat enhorabona !!!

 7. cosplay diu:

  as anar a la manufestació d’ahir a la tarda?? segur que si, tu no t’en perds ni una, jejejeje.

Els comentaris estan tancats.