Puta renfe dels collons!!!!!!!!

Ahir em va tocar ser una de les passatgeres dels trens de rodalies de la linia C2 que es va espatllar. Quatre hores i mitja vaig trigar per fer un trajecte de 40 km aproximadament. Em penso que si hagués anat caminant hauria arribat abans i tot… A les set de la tarda ja estava a Sants i per megafonia sento que per una avaria a Bellvitge els trens de la linia C2 havien interromput el servei i que estiguèssim atents (no, si et va bé me’n vaig a prendre una cerveseta a fora l’estació i ja tornaré…). Mitja hora més tard sento com pels que van a l’aeroport els hi habiliten un servei de busos (coi, també ho podrien fer pels que van a Sitges-Vilanova-St Vicenç de Calders, no????). Mitja hora més tard (total una horeta esperant el putu tren) per megafonia diuen que per la via 9 a la capçalera de la via hi ha el tren direcció Reus i al final de la via el tren direcció St. Vicenç de Calders per Sitges. Sííí, així m’agrada posar dos trens a la mateixa un darrere l’altre, com que no hi ha 14 vies a Sants i algunes buides, clar….  Un quart d’hora més tard avisen per megafonia (gran megafonia que si estàs a dins del tren en plan llauna de sardines no t’enteres de molta cosa…) que el tren de la via 9 va a Reus i que el tren que va a St. Vicenç de Calders està a la via 7. (Cal dir que abans havien avisat al maquinista del tren estacionat a la via 7 que hi anès… es veu que estava prenent el carajillo…).[@more@]Tots en tromba baixant del tren i anant a l’altre. Pugem al tren famós i ens esperem, esperem, esperem. A al fi el senyor conductor va arribar al tren i va dir que anava a St. Vicenç però per Vilafranca, i sense fer cap parada (si anaves a Vilafranca o St. Sadurní et foties) i que un cop allà un altre tren aniria enrere fent les parades de l’interior i un altre fent les parades de la costa (Calafell, Segur, Cunit, Cubelles, Vilanova, Sitges, Castelldefels, Gavà, etc.). A les 20:30h passades arrenca el tren, jo dreta al costat d’un nena (ja sabeu com m’agraden els nens….) amb una veu d’aquelles de pito que fan mal a les oïdes xerrant dels animals que tenia amb la seva mare i una amiga de la mare. Em vaig enterar que tenia dos gossets i un ocell i que li agradaven molt els animals i que volia ser biològa marina però que no volia acabar com aquell biòleg que li va picar un peix verinòs i es va morir (jo tampoc voldria, la veritat…). I explicant una anècdota del seu germà gran que té setze anys i està en l’edat del pavo (segons la mare, que tambè tenia un to de veu que deixa’l còrrer) una nit va sortir de juerga i va posar els coixins de forma que semblès que estava dormint i no va tornar fins l’endemà, però amb la mala sort que la seva germaneta (la del tren) entrès abans a l’habitació, descobrís els coixins i li diguès a la mare. Total, el noi tornaria ressacòs i es trobaria amb la mare esperant-lo…. (em pensava que això només passava a les pelis americanes de les families felices dels diumenges a la tarda a Antena 3 però es veu que també passen aquí… quines coses)
A les 21:30 per fi arribem a St. Vicenç i a la via 4 a buscar el tren direcció Sitges. Com que centenars de persones no poden baixar alhora per unes escaletes mullades molta gent opta per travessar les vies cap al final de l’estació (inclosa jo). A les 22h ja arrenca el tren amb les sardines en llauna. Parada Calafell, cap problema. Parada Segur cap problema. Al costat hi ha uns alemanys que flipen amb la xarxa de trens de catxondeo que hi ha aquí, a l’altra costat una parella d’italians que segur deuen pensar que els italians tela però no arriben a aquest nivell i davant un paio que es vol lligar una noia a qui coneixia de vista perquè tenen un amic comú i la vol enredar per a quedar algun dia i prendre un café (aquest el que vol tastar és una altra cosa…; la noia és anglesa d’ascendència xinesa i s’està a Sitges i treballa a Barcelona treballant amb un tal Antònio que és amic del noi aquest que és d’aquí i que això de lligar ho porta fatal; la de coses que una s’entera al tren, és increïble!!)… Parada Cunit, es queda parat. 22:15, continua parat, 22:30 continua parat i amb nosaltres el tren de llarga distància que està a la via del costat. 22:40 el conductor ens avisa que hi ha tants trens parats a l’estació de Vilanova que no poden avançar i que no saben quan es posaran en marxa…  Merdaaaaaaaaaaaaaaa.
Truco al meu guapísim (ets el més guapísim del multivers, jeje) i ell truca a una amiga que viu a Cunit per a que em vingui a buscar. El noi que es volia lligar la anglesa truca a un amic per a que el vingui a buscar i s’ofereix per dur-la a casa i al final la anglesa se’n va amb ell (vés per on al final li ha sortit bé…).
Cap a les 23h la notra amiga es presenta a l’estació, em recull i em duu fins a caseta.YUJUUUU
Només em va donar temps de explicar-li la meva odissea ferroviària al meu guapísim mentre sopàvem i anar a dormir que estava feta pols…. Ni he pogut preparar-me el dinar d’avui i hauré de recòrrer al restaurant.
Em van quedar unes ganes de donar-li un bon cop de paraigües al Víctor Morán “and company”…
Si que és que AIXÒ ES UN CATXONDEO!!!!!!!!!!!!!
Si us plau, quina colla d’incompetents!!!!!!!!!
Traspàs JA!!!!!!!!!!

I com que és cap de setmana, un video

Quant a cafeambllet

CaféAmbLlet Aquesta sóc jo. Podeu entrar lliurement. Es prega bona educació. Es reserva el dret d\'esborrada. Per a reclamacions: cafeambllet2@gmail.com :-)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Puta renfe dels collons!!!!!!!!

Ahir em va tocar ser una de les passatgeres dels trens de rodalies de la linia C2 que es va espatllar. Quatre hores i mitja vaig trigar per fer un trajecte de 40 km aproximadament. Em penso que si hagués anat caminant hauria arribat abans i tot… A les set de la tarda ja estava a Sants i per megafonia sento que per una avaria a Bellvitge els trens de la linia C2 havien interromput el servei i que estiguèssim atents (no, si et va bé me’n vaig a prendre una cerveseta a fora l’estació i ja tornaré…). Mitja hora més tard sento com pels que van a l’aeroport els hi habiliten un servei de busos (coi, també ho podrien fer pels que van a Sitges-Vilanova-St Vicenç de Calders, no????). Mitja hora més tard (total una horeta esperant el putu tren) per megafonia diuen que per la via 9 a la capçalera de la via hi ha el tren direcció Reus i al final de la via el tren direcció St. Vicenç de Calders per Sitges. Sííí, així m’agrada posar dos trens a la mateixa un darrere l’altre, com que no hi ha 14 vies a Sants i algunes buides, clar….  Un quart d’hora més tard avisen per megafonia (gran megafonia que si estàs a dins del tren en plan llauna de sardines no t’enteres de molta cosa…) que el tren de la via 9 va a Reus i que el tren que va a St. Vicenç de Calders està a la via 7. (Cal dir que abans havien avisat al maquinista del tren estacionat a la via 7 que hi anès… es veu que estava prenent el carajillo…).[@more@]Tots en tromba baixant del tren i anant a l’altre. Pugem al tren famós i ens esperem, esperem, esperem. A al fi el senyor conductor va arribar al tren i va dir que anava a St. Vicenç però per Vilafranca, i sense fer cap parada (si anaves a Vilafranca o St. Sadurní et foties) i que un cop allà un altre tren aniria enrere fent les parades de l’interior i un altre fent les parades de la costa (Calafell, Segur, Cunit, Cubelles, Vilanova, Sitges, Castelldefels, Gavà, etc.). A les 20:30h passades arrenca el tren, jo dreta al costat d’un nena (ja sabeu com m’agraden els nens….) amb una veu d’aquelles de pito que fan mal a les oïdes xerrant dels animals que tenia amb la seva mare i una amiga de la mare. Em vaig enterar que tenia dos gossets i un ocell i que li agradaven molt els animals i que volia ser biològa marina però que no volia acabar com aquell biòleg que li va picar un peix verinòs i es va morir (jo tampoc voldria, la veritat…). I explicant una anècdota del seu germà gran que té setze anys i està en l’edat del pavo (segons la mare, que tambè tenia un to de veu que deixa’l còrrer) una nit va sortir de juerga i va posar els coixins de forma que semblès que estava dormint i no va tornar fins l’endemà, però amb la mala sort que la seva germaneta (la del tren) entrès abans a l’habitació, descobrís els coixins i li diguès a la mare. Total, el noi tornaria ressacòs i es trobaria amb la mare esperant-lo…. (em pensava que això només passava a les pelis americanes de les families felices dels diumenges a la tarda a Antena 3 però es veu que també passen aquí… quines coses)
A les 21:30 per fi arribem a St. Vicenç i a la via 4 a buscar el tren direcció Sitges. Com que centenars de persones no poden baixar alhora per unes escaletes mullades molta gent opta per travessar les vies cap al final de l’estació (inclosa jo). A les 22h ja arrenca el tren amb les sardines en llauna. Parada Calafell, cap problema. Parada Segur cap problema. Al costat hi ha uns alemanys que flipen amb la xarxa de trens de catxondeo que hi ha aquí, a l’altra costat una parella d’italians que segur deuen pensar que els italians tela però no arriben a aquest nivell i davant un paio que es vol lligar una noia a qui coneixia de vista perquè tenen un amic comú i la vol enredar per a quedar algun dia i prendre un café (aquest el que vol tastar és una altra cosa…; la noia és anglesa d’ascendència xinesa i s’està a Sitges i treballa a Barcelona treballant amb un tal Antònio que és amic del noi aquest que és d’aquí i que això de lligar ho porta fatal; la de coses que una s’entera al tren, és increïble!!)… Parada Cunit, es queda parat. 22:15, continua parat, 22:30 continua parat i amb nosaltres el tren de llarga distància que està a la via del costat. 22:40 el conductor ens avisa que hi ha tants trens parats a l’estació de Vilanova que no poden avançar i que no saben quan es posaran en marxa…  Merdaaaaaaaaaaaaaaa.
Truco al meu guapísim (ets el més guapísim del multivers, jeje) i ell truca a una amiga que viu a Cunit per a que em vingui a buscar. El noi que es volia lligar la anglesa truca a un amic per a que el vingui a buscar i s’ofereix per dur-la a casa i al final la anglesa se’n va amb ell (vés per on al final li ha sortit bé…).
Cap a les 23h la notra amiga es presenta a l’estació, em recull i em duu fins a caseta.YUJUUUU
Només em va donar temps de explicar-li la meva odissea ferroviària al meu guapísim mentre sopàvem i anar a dormir que estava feta pols…. Ni he pogut preparar-me el dinar d’avui i hauré de recòrrer al restaurant.
Em van quedar unes ganes de donar-li un bon cop de paraigües al Víctor Morán “and company”…
Si que és que AIXÒ ES UN CATXONDEO!!!!!!!!!!!!!
Si us plau, quina colla d’incompetents!!!!!!!!!
Traspàs JA!!!!!!!!!!

I com que és cap de setmana, un video

Quant a cafeambllet

CaféAmbLlet Aquesta sóc jo. Podeu entrar lliurement. Es prega bona educació. Es reserva el dret d\'esborrada. Per a reclamacions: cafeambllet2@gmail.com :-)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Puta renfe dels collons!!!!!!!!

 1. ddriver diu:

  t enteres de tot al tren pero com al taxi no hi ha res
  😉

 2. Antoni diu:

  jejej, una vegada més, esperem que això acabi haviat!
  Sort que no sóc usuari habitual de RENFE, que sinó ja m’hauria tallat les venes!

  ptns!

 3. wink diu:

  Veus, això no ho enyoro de no estar a Catalunya, les incidències de Renfe, els simpàtics dels revisors i les hores de retard i espera… es va fer etern oi? ho sento…

 4. Doncs sí que és un catxondeo sí. Jo llegeixo totes les notícies aquestes per internet i sembla que no pugui ser.
  Però has de tenir en compte que molts d’aquests personatges que has anomenat són una mica curtets i voten PSC.
  Si guanya Zapatero guanya Catalunya.

 5. triLLina diu:

  Aquest cap de setmana me l’he hagut de menjar jo el marrón de la renfe. Estan que no paren. És un dia si, l’endemà també. Ara, la setmana que vé ja han avisat que anularan la circulacio per una línia. Almenys són previsors… Igualment això és indignant!

 6. eudald diu:

  Calma, home, calmaaa!
  mira d’agafar-te unes vacances… o una bona excusa per no haver d’agafar el tren. Sembla que la cosa va per llarg, així que, paciència! Ja és una bona putada, però la renfe no hi ha anat mai de bé! Clar que ara afecta massa gent de cop i a l’àrea de Barcelona ciutat, i això, és clar emprenya…

 7. Mare meva com esta la renfe..

Els comentaris estan tancats.