Nen renfe cafeambllet=emprenyamenta

Haurien d’haver vagons especials per a nens a la renfe.

Quan li vaig dir això al meu guapísim em va titllar de nazi i feixista però coi, no tinc perquè aguantar a un putu nen xisclant com un histèric i la seva mare al costat tan ampla un dilluns al matí, o qualsevol dia de la setmana a qualsevol hora?? (però es que els dilluns al matí ja és la òstia). YellYellYell

[@more@]

Sí, es comença per vagons especials per a nens i desprès vagons especials per a immigrants, comunistes, antisistema, okupes, independentistes, homosexuals i tot el que vosaltres vulgueu. Però una mica de respecte pels timpans de la resta del món, si us plau.

I no un, no. Just al seient del darrere hi havia el típic que té la veu tant estrident que quan parla no pot en to normal, s’ha d’enterar tot el vagó que li agraden els arbres de més enllà. Arbres que al nen histèric de l’altra banda del vagó no li agradaven i vinga a xisclar fins a quedar-se lila.

Lila, violeta i blau l’hauria posat jo si arribem a ser veïns de seient…. I que va fer la persona que se suposa ha d’educar-lo, altrament dit “mare” o “pare”??? Doncs dir-li moooolt de tant en tant: “para, fulanet” en un to de veu supertranquil i com si la cosa no anés amb ella. El to tranquil i suau per tranquil·litzar-lo em sembla bé, però que li digui a Castelldefels quan el nen està xisclant des de Vilanova té nassos. I si no fos perquè estava al vagó adequat per poder sortir abans per la sortida (valgui la redundància) m’hauria canviat, quelcom que ja he fet altres vegades quan la meva paciència (que de per si ja és petita, ho he d’admetre) s’acaba.

Sí, es comença per vagons especials per a nens i desprès vagons especials per a immigrants, comunistes, antisistema, okupes, independentistes, homosexuals i tot el que vosaltres vulgueu. Però una mica de respecte pels timpans de la resta del món, si us plau.

I encara que m’encantessin els nens, la “mare” ja podria haver baixat del tren i agafar el següent per fer callar el nen, no???  I si no sap educar criatures, que vagi a classe i aprengui, coi!! I si no vol aprendre doncs no haver tingut nens. Oi que si no m’agraden els gossos (per dir algo, en realitat m’agraden els gossos) no me’ls compro perquè sí, perquè s’ha de fer, que seria de la humanitat perruna si la gent no tingués gossos, etc, etc.  Doncs que passa amb la gent que té nens perquè sí, perquè s’han de tenir??? No comparteixo en absolut aquest dogma que “s’han de tenir”. Ni parlar-ne!!! No en tinc perquè no m’agraden i perquè no em dona la p*** gana, òstia!!!

I sí, ja tinc trenta anys, i sí em sembla molt bé que una persona als vint-i-tants i als treinta-i-tants també digués que no li agradaven i desprès es casà i tingué criatures  i ara és la marassa més gran que et pots trobar i se’ls estima i els hi fa carantonyes i bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. (això és el que em diuen automàticament totes les persones, especialment dones, quan em pregunten que si estic casada i quan en tindré i els hi dic que a mi els nens ni m’agraden ni penso tenir-ne, que només falta que em diguin que verge fins al matrimoni i a casar-se per l’església).

Si passa això (cosa altament improbable) ja no seré la paula ni la cafeambllet, seré un croissant líquid com aquell de la fira d’invents.

Quant a cafeambllet

CaféAmbLlet Aquesta sóc jo. Podeu entrar lliurement. Es prega bona educació. Es reserva el dret d\'esborrada. Per a reclamacions: cafeambllet2@gmail.com :-)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.