La meva mare i Teresa Gimpera

L’altre dia vaig recordar una anècdota de la meva mare que em va fer pensar en com hi ha gent que es deixa guiar per les apariències i el que diran. En el cas de la meva mare  es potser una mica extrem perquè a vegades sembla que no tingui opinió pròpia.

No m’en vaig més pels cerros de úbeda i explico:[@more@]Fa uns quants anys(pels noranta) la meva mare criticava a la Imma Mayol per la seva forma de vestir: que si era una cridanera, que com s’atrevia tenint un càrrec públic a posar-se aquells colors, com podia tenir aquell pentinat i les metxes… vaja, que la posava de volta i mitja.
Aleshores va sortir la Teresa Gimpera (ex-model dels seixanta i icona de la gauche divine barcelonina que anava a Boccaccio i a Tuset street) en un programa del tv3, fent una tertúlia sobre, precisament, la manera de vestir dels polítics. I quan li va tocar a la Imma Mayol resulta que li encantava!!! que es podia ser política i anar amb metxes als cabells i vestir de coloraines diversos.
Doncs la meva mare MAI més ha tornat a criticar la Imma Mayol.
I es que el que diu la Teresa Gimpera va a misa encara que vagi en contra de les seves anteriors conviccions…. I ja ho prodia haver dit abans, que em vaig haver de tragar molts insults dirigits a la Mayol durant anys i panys….

 

Quant a cafeambllet

CaféAmbLlet Aquesta sóc jo. Podeu entrar lliurement. Es prega bona educació. Es reserva el dret d\'esborrada. Per a reclamacions: cafeambllet2@gmail.com :-)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.